persoonlijkhedenhero

100% DUURZAAM

GEPRODUCEERD DOOR WIJZE MENSEN

HANDGEMAAKT IN BELGIE

Veelgestelde vragen

Je kan je bestelling betalen via de meest courante betaalsystemen:

  • Bancontact
  • Kredietkaart
  • ApplePay
  • KBC / CBC payment button
  • Belfius Direct Net
  • ING HomePay
  • iDeal

Ja, je kan dit opvragen via [email protected]. Stuur ons dan je naam, adres en eventueel BTW-nummer door. We sturen je daarna een factuur per mail.

We verzenden onze producten via Bpost en hanteren hun tarieven. Een thuislevering in België kost iets meer dan een levering in een afhaalpunt of pakjesautomaat in België. De kostprijs van de verzending is afhankelijk van het gewicht van je pakketje en wordt automatisch berekend in de webshop. Je betaalt als koper de verzendkost.

We zijn ons ervan bewust dat de verzendkosten vrij hoog liggen. Daarom hebben we ook afhaalpunten waar je je bestelling kan afhalen. Hier rekenen we geen extra kosten voor aan.

Ja, we verzenden ook naar Nederland. Voor deze verzending gelden andere tarieven, zie https://parcel.bpost.be/nl/price-send-europe.

We verzenden onze producten via Bpost. Je kan je bestelling thuis of in een afhaalpunt/pakjesautomaat van Bpost laten leveren.

De producten worden binnen de 2 weken na de bestelling geleverd bij de klant of in het afhaalpunt/pakjesautomaat.

We werken aan een ophaalsysteem op verschillende plaatsen in Gent. Momenteel kan je je bestelling al afhalen in Villa Ooievaar en binnenkort ook in Bar Baudelo.

Ja, je kan er binnenkort kopen van 10 of 20 euro.

Neem binnen de 7 werkdagen contact op met [email protected]. Wij zoeken graag samen met jou naar een oplossing.

Neem binnen de 7 werkdagen contact op met [email protected]. Wij zoeken graag samen met jou naar een oplossing.

Is je bestelling onvolledig of beschadigd, neem dan binnen de 7 werkdagen contact op met [email protected]. Wij zoeken graag samen met jou naar een oplossing. Als je niet tevreden bent over de geleverde producten, kan je deze via het retourlabel naar ons terug sturen. Laat ons ook nog binnen de 7 werkdagen iets weten via [email protected]. Wijs Gemaakt betaalt enkel de producten terug die ons onbeschadigd bereiken.

Alle producten van Wijs Gemaakt werden geproduceerd in het kader van therapie, activering, re-integratie of opleiding. Bij de productbeschrijving van elk product wordt aangegeven binnen welke sociale onderneming het gemaakt werd. Op de pagina Over ons krijg je een overzicht van de sociale ondernemingen die producten leveren aan Wijs Gemaakt.(Over ons)

Bij elk product staat een productbeschrijving. Daarin wordt uitgelegd wat het duurzaamheidsaspect van het product inhoudt. Dat kan bv. een duurzame grondstof zijn, hergebruik van grondstoffen of het product kan je helpen om duurzamer te leven.